Garázdaság

Brutális női bunyó volt a WestEndben

Egy lányával sétáló 35 éves anyuka és egy 18 éves lány estek egymásnak.

2018.05.17 18:39ma.hu

A biztonsági őröknek kellett szétválasztaniuk a verekedőket. A 18 éves lány úgy megsérült, hogy tolószékben vitték el. A rendőrség garázdaság miatt indított eljárást - írja a 24.hu.

Az anyuka az éttermek felől jött a hat év körüli kislányával a földszinten, amikor a két lány meglökte a kislányt. Ezen összeszólalkoztak, majd az egyik lány hátulról egy szatyorral fejbe vágta az anyukát. A nő ezen annyira bedühödött, hogy hátrébb lépett, majd nekifutásból hasba rúgta a lányt. Ezek után elkezdték tépni egymás haját, a lány kezéből kiesett és szétrobbant turmixos pohár, majd mindketten egy üzlet kirakatának csapódtak. Az anyuka elgáncsolta a lányt, aki a földre esett, beverte a fejét, és lent is maradt - ídézte fel a lapnak egy szemtanú a történteket.

Az érintett üzlet biztonsági őre azt mondta, a földre zuhant lány nagyon sírt, önkívületi állapotban üvöltötte, hogy "megöllek". A biztonsági őr szerint a nőt sem kellett félteni, ő egyfolytában azt kiabálta, hogy "meg akarod ölni a lányomat?"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.