Busz és autó ütközött

Halálos baleset történt Sülysáp és Kóka között

Menetrend szerint közlekedő autóbusz és autó ütközött a Sülysáp és Kóka közötti úton kedden, a gépkocsi sofőrje meghalt.

2018.05.15 15:15MTI

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a csuklós busz és a vele karambolozó személygépjármű is az út menti árokba csúszott az ütközés következtében. A balesethez a nagykátai hivatásos és a kókai önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.

A személygépkocsiban utazó ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A buszon kilencen utaztak, az elsődleges információk szerint közülük négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek, ellátásukat megkezdték a mentők.

Az útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták - fűzte hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.