Baleaet

Tragédia az M3-ason, meghalt egy autós, elgázolták a segítőt

Halálos baleset történt Bag térségében.

2018.05.13 09:55MTI

A Budapestről kifelé vezető oldalon, Bag térségében egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött szombat este, majd ennek nekiütközött egy másik autó. A jelenlegi adatok szerint egy személy a helyszínen életét vesztette, és egy segítségükre siető férfit elütöttek, akinek orvosi ellátása folyamatban van.

A baleset helyszínén elrendelt útlezárást 2018. május 13-án 6 óra 10 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat. Hasonló baleset történt 2014-ben is, akkor a segítségre siető autóst halálra gázolták - írta a vezess.hu.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.