Baleset

Lottónyereményből vette az Audit, amiben meghalt

Lottónyereményből vett autóban lelte halálát a szörnyű váci baleset áldozata.

2018.05.12 14:40ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, életét vesztette az az autós, aki rendőrök elől menekülve szalagkorlátnak hajtott péntek hajnalban Vác külterületén, majd a járműve kigyulladt és kiégett.

A Bors megtudta, hogy az áldozat, Cs. Attila édesapja tavaly közel 50 millió forintot nyert a Skandináv lottón, a pénzt szétosztotta gyermekei között. Cs. Attila ebből a pénzből vette az Audit.

"Attilát gyerekkora óta ismerem. Úgy tudom, hogy egy lakásavató buliról jött haza a barátaitól, talán fogyasztott valamit, ezért ijedhetett meg a rendőröktől – mondta a Borsnak a férfi egyik szomszédja.

A lap az apával is tudott beszélni, aki szerint a fiára nem volt jellemző a felelőtlen viselkedés, alkoholt is ritkán ivott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.