Újabb tragédia

Öngyilkos lett a bedrogozott csongrádi csecsemő védőnője

Hogy van-e összefüggés a két tragédia között, még nem tudni.

2018.05.12 09:20ma.hu
hirdetés

Mint arról korábban a ma.hu is beszámolt egy hotelben drogozta halálra csecsemőjét egy nő.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított élettársával 2018 januárjában egy hotelben szállt meg, ahová magukkal vitték öt hónapos gyermeküket is. A nő, aki egyébként maga is kábítószer-fogyasztó, ismeretlen körülmények között olyan mennyiségű kábítószert juttatott a csecsemő szervezetébe, amely a gyermek halálát okozta. Az eddigi adatok szerint kizárt, hogy a kábítószer természetes úton került a csecsemő szervezetébe, halálát a drog kiváltotta oxigénhiány és légzési elégtelenség okozta.

A nő ellen 14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárás.

Napokkal a szörnyű eset után újabb tragédia rázta meg a csongrádiakat - értesült a Blikk. Az 5 hónapos kislány védőnője, egy köztiszteletben álló családanya önkezével vetett véget az életének. Hogy van-e összefüggés a két eset között, egyelőre nem tudni, annyi bizonyos, hogy az asszony többször is járt a családnál, és a rendőrség a napokban hallgatta volna meg.

A védőnőről mindenki elismeréssel beszélt, kiváló és rendkívül lelkiismeretes szakembernek tartották.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.