Fegyverviselés

Vádemelést javasolnak egy gyermekét véletlenül agyonlövő férfi ellen

Az 50 éves miskolci férfi egy forgótáras pisztollyal véletlenül leadott egy lövést, amely eltalálta kilencéves kislányát.

2018.05.11 14:13ma.hu

Vádemelést javasol a rendőrség egy miskolci férfi ellen, aki véletlen agyonlőtte gyerekét 2017 júniusában - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-t.

Dobi Tamás elmondta: az 50 éves miskolci férfi egy forgótáras pisztollyal véletlenül leadott egy lövést, amely eltalálta kilencéves kislányát.

A gyerek kórházba szállítása közben meghalt. Az apa ellen gondatlanságból elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ügyben indított nyomozást a napokban fejezték be a rendőrök, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek - közölte a sajtóreferens.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.