Tragédia

Ez lett a rendőri üldözés vége - képek

Borzalmas fotók a váci halálos balesetről.

2018.05.11 10:12ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, életét vesztette az az autós, aki rendőrök elől menekülve szalagkorlátnak hajtott péntek hajnalban Vác külterületén, majd a járműve kigyulladt és kiégett.

MTI Fotók: Mihádák Zoltán

Mint ismeretes, a Pest megyei város egyik rendőrjárőre egy bizonytalanul haladó gépjárműre figyelt fel pénteken kora reggel egy váci mellékúton, ezért fény- és hangjelzés használatával egyidejűleg elindultak az Audi irányába, hogy annak vezetőjét intézkedés alá vonják. A sofőr azonban nagy sebességgel továbbhajtott Rád irányába, majd egy enyhe ívű bal kanyarban letért az útról és szalagkorlátnak ütközött.

A jármű ezután azonnal kigyulladt, és még mielőtt a rendőrök segíthettek volna rajta, a gépkocsit vezető 32 éves penci lakos a helyszínen életét vesztette. A sofőr holttestét a műszaki mentés céljából helyszínre riasztott váci hivatásos tűzoltók emelték ki a roncsból, a helyszínelés végéig az érintett útszakaszion félpályán halad a forgalom.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.