Fenyő-gyilkosság

Gyárfás Tamás nem tesz szóban vallomást

A hírek szerint az írásos vallomást két héten belül nyújtják majd be.

2018.05.11 08:44ma.hu
hirdetés

A PestiSrácok.hu információi szerint csütörtök reggel ismét gyanúsítotti kihallgatásra idézték Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai.

A lap úgy értesült, hogy ügyvédjével egyeztetve úgy döntöttek, szóban nem tesz vallomást, közlendőjét írásban tárja a hatóságok elé.

Gyárfás Tamás több olyan személyes tárgyat is visszakapott, amit a házkutatás alkalmával foglaltak le. A hírek szerint az írásos vallomást két héten belül nyújtják majd be.

A PestiSrácok a cikkben leírja, hogy Gyárfás a legutóbbi kihallgatásain arról is beszélt, hogy Portik soha nem zsarolta őt, és hazugságnak nevezte Tasnádi állítását, miszerint ő bízta meg a nehézfiút Fenyő János likvidálásának megszervezésével, amiért több alkalommal is fizetett neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.