Tragédia

VV Fanni-ügy: ezért zárhatták ki az ügyvédet

Egyre szövevényesebb ez az eset...

2018.05.10 09:29ma.hu

Rendőrségi kezdeményezésre három hónap után, az ügyészség márciusban le­váltotta a gyanúsított ügyvédjét, dr. Brodmann Pétert - írja a Bors.

A lap arra is emlékeztet, hogy ezt követően azóta meghallgatták tanúként. Eddig úgy lehetett tudni, azért, mert B. László idős nagypapája felismerni vélte a feltehetően a gyilkossághoz használt kötelet.

A Bors most viszont új információkkal állt elő. Úgy tudják, hogy B. László és egykori védője feltűnően sokat beszélt telefonon Fanni eltűnésének estéjétől a gyanúsított letartóztatásáig.

A rendőrség lekérte a híváslistát, amiből az derült ki, hogy a vélhető emberölés és az őrizetbe vétel között érdemben a nagybácsival tartotta a kapcsolatot, akivel feltűnően hosszan beszélt, többek között éjjel kettő és három órakor is.

Megkeresték dr. Brodmann Pétert is, aki elismerte a beszélgetéseket, azt azonban az ügyvédi titoktartás miatt nem mondta el, mi volt a téma közöttük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.