Állatkínzás

19 kiskutyát zsúfoltak ebbe a kocsiba - fotók

A lenti rendőrök egy 26 éves olasz állampolgárságú férfit hallgattak ki gyanúsítottként állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

2018.05.08 19:14ma.hu

A járőrök 2018. május 7-én 11 óra 35 perckor Tornyiszentmiklóson, egy Alfa Romeo típusú gépkocsi sofőrjét ellenőrizték. A rendőrök a jármű csomagterében 19 puli jellegű, pár hetes kutyakölyköt találtak. A gyanúsított az állatokat, amelyek állategészségügyi kiskönyvvel és egyedi jelöléssel nem rendelkeztek, megfelelő ivóvíz és élelem nélkül, összezsúfolva szállította. A Magyarországon vásárolt ebeket a férfi Olaszországban akarta továbbértékesíteni - írja a police.hu.

A külföldi személyt a lenti rendőrök elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A kutyák további ellátásáról az állatvédők gondoskodnak. Fotók: police.hu




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.