Gyilkosság

Kannibálnak nevezte magát a férfi, aki a Fertő tóba dobta feldarabolt áldozatát

A brutális férfi nem volt ismeretlen az osztrák rendőrség előtt.

2018.05.04 09:25ma.hu

Kannibálnak nevezte magát az az osztrák férfi, aki a Fertő-tóba rejtette egy fiatal szlovák nő holt-testének darabjait - írja az Euronews.

A 63 éves férfi tóparti kunyhójának fagyasztójában a rendőrök megtalálták az áldozat belső szerveit.
A férfi azt mondta, ezeket később meg akarta enni. Az eddigi vizsgálatok szerint: a férfi a prostituáltat - akit a Westbanhofnál szólított meg -, saját bécsi otthonában ölte meg, a fürdőkádban darabolta fel, a testrészeket pedig egyesével vitte ki a Fertő-tóhoz.

"Nem akartam szándékosan a halálát, csak kértem, legyen kedves hozzám, csókolgasson, simogasson. Ám ő ezt elutasította, sikoltozni kezdett, én viszont nem tudtam elviselni a kiáltásokat, és megfojtottam" - idézi a férfi vallomását a Blikk.

Az osztrák férfi 1984-től 32 éven át börtönben volt, mert megerőszakolt egy nőt, és az egyik mellbimbóját le is harapta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.