Döbbenet

Brutális: megerőszakoltak, megkínoztak majd megöltek egy 5 éves kislányt Nagybányán

Holtan találtak hétfő este egy délben eltűnt 5 éves kislányt Nagybányán. A gyermeket megerőszakolták, majd megölték.

2018.05.02 06:56ma.hu

A hírtelevíziók beszámolói szerint a kislány hétfőn délben még a nagybányai Phoenix gyár környékén játszadozott. Mivel nem tért haza ebédre, többen a keresésére indultak, és éjfél körül rábukkantak a holttestére az eltűnése helyszínének közelében. A holtteste félmeztelen volt, és több sérülést is látni lehetett rajta. A kriminológusok szerint a kislányt megerőszakolta, kínozta, majd megölte az eddig azonosítatlan tettes.

A nyomozáshoz közel álló források szerint a gyanúsítottak köre 23 személyből áll, mindannyian kiskorúak molesztásáért elítélt, majd szabadult személyek. Az első számú gyanúsított egy mindeddig azonosítatlan, ortodox pópa kinézetű, szakállas férfi, akit korábban többször is láttak a környéken, amint cukorkával kínálgatta a játszadozó gyerekeket - számolt be a Maszol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.