Rémhír

Furgonnal szedik Pakson a gyerekeket - felhívást adott ki a rendőrség

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságra az elmúlt 24 órában több helyről érkezett megkeresés a Facebookon olvasható, Pakssal kapcsolatos hírről, miszerint "Pakson fekete furgonnal szedik a gyerekeket".

2018.04.26 16:24ma.hu

A hírrel a kapcsolatban a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi közleményt adta ki:

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon, valamint helyi szerveinél 2018. április 26-ig nem indult büntető eljárás olyan ügyben, amely szerint akár Pakson, akár más, Tolna megyei településen "furgonnal szednék a gyerekeket"!

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén sem bejelentés, sem feljelentés nem volt hasonló jellegű cselekmények elkövetésének gyanúja miatt.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton hívja fel a lakosság figyelmét, hogy amennyiben hasonló jellegű cselekményről bárkinek tudomása van, akkor a 112-es vagy 107-es segélyhívószámon vagy a 06/74 501-100-as telefonszámon haladéktalanul értesítse a rendőrséget.

De addig is kezeljék kétkedve a futótűzként terjedő rémhírt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.