Baleset

Könnygázpuska sült el egy elsős kezében Győrben

Négy diák megsérült, kórházba vitték őket.

2018.04.24 12:42ma.hu

Pályaorientációs napon vettek részt az egyik győri iskola kiselsősei szombaton a Készenléti Rendőrség épületében.

A Kisalföld úgy tudja, két kisgyerek kezébe került egy elől hagyott könnygázkilövő és könnygázpatron. Egyikük betöltötte és elsütötte, négy gyerek megsérült, kórházba vitték őket.

Hármuknál a könnygáz okozott kisebb rosszullétet, a negyedik kisiskolás kezét pedig eltalálta a könnygázpatron, a sebet össze kellett  varrni. Még aznap kiengedték őket a kórházból.

"2018. április 21-én a Készenléti Rendőrség győri épületében tartott rendőrségi bemutatón történt baleset miatt – amelyben a rendelkezésre álló adatok szerint egy gyermek könnyebb sérülést szenvedett – a Központi Nyomozó Főügyészség Győri Regionális Osztálya foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt nyomozást rendelt el hétfőn. (...) A nyomozás határideje 2018. június 21. Egyéb adatot a nyomozás érdekeire tekintettel jelenleg nem kívánunk közölni" - közölte a portállal dr. Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség katonai ügyésze, helyettes szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.