Tragédia

Halálos baleset Borsodban - megrázó fotók

Egy személygépkocsi egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy teherautóval.

2018.04.24 12:29MTI
MTI/Vajda János

A helyszínen életét vesztette egy férfi abban a közúti balesetben, amely kedd délelőtt történt a 3-as számú főúton, az arnóti körforgalom közelében - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Janasóczki Attila elmondta: egy személygépkocsi egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy teherautóval. Az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat elterelik.

MTI/Vajda János


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.