Gyilkosság

VV Fanni-ügy: megbukott a hazugságvizsgálaton a gyanúsított

B. László ennek ellenére kitart amellett, hogy nincs köze a lány halálához.

2018.04.24 10:30ma.hu
hirdetés

Megbukott a hazugságvizsgálaton a Novozánszki Fanni megölésével gyanúsított B. László - tudta meg a Blikk.

A vizsgálat során valószínűleg egy szakember segítségével vettek végig egy hosszú kérdéssort, melyben többek között arra kellett válaszolnia a férfinak, hogyan ismerkedett meg Fannival, mi történt pontosan a lány eltűnésének időpontjában, hol járt az utána következő napokban, illetve megölte-e a lányt, és ha igen, hova rejtette a holttestet.

A lap információi szerint a férfit szembesítették a poligráfos vizsgálat eredményével, ő azonban kitart amellett, hogy nincs köze a lány halálához. Mint állítja, "csupán" annyit tett, hogy autójába tette az ájult lányt, majd átadta két ismeretlen férfinak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.