Segítséget kér a rendőrség

Eltűnt egy szegedi nő

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 34 éves helybeli nő megtalálásában.

2018.04.23 14:10ma.hu
Szatmáriné Asztalos Ágnes (Fotó: police.hu)

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 34 éves Szatmáriné Asztalos Ágnes eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a nő 2018. április 22-én 2 óra 30 perckor édesapja szegedi lakásából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Szatmáriné Asztalos Ágnes 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barnásvörös, hosszú, hullámos, szeme színe kék. Eltűnésekor lila pulóvert, fehér nadrágot, szürke-fehér sportcipőt viselt és egy fekete hátizsákot vitt magával.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.