Tűzvész

Égett egy raktár Győrújbaráton

Eloltották a tüzet abban a győrújbaráti raktárban, amely teljes terjedelmében égett hétfő hajnalban.

2018.04.23 07:22MTI

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy gyertyákat, mécseseket tároló raktár Győrújbaráton. A tűz átterjedt egy szomszédos raktárra is, amelyben nagy értékű autók voltak - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Schreindler Ágnes elmondta, hogy egy három raktárból álló épületegyüttes középső eleme gyulladt ki, onnan terjedt át a tűz az egyik mellette lévőre.

A lángokat a győri, a lébényi, a csornai és a pannonhalmi hivatásos, valamint a győrújbaráti önkéntes tűzoltók és egy pápai egység oltották. Több autót sikerült kimenteni.

A tűzben senki sem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.