Erőszak

Így rontottak rá a metróra a Pöttyös utcánál - videó

Leg­alább egy tu­cat­nyi, álarc mögé bújt alak je­lent meg az alul­já­ró­ban.

2018.04.22 15:05ma.hu

Előkerült egy felvétel a Pöttyös utcai metró megtámadásáról, ami még március 13-án történt Budapesten.

Először lekapcsolták az áramot, majd a vagonok nyitott ajtajait kitámasztották. Ezalatt a veszteglő szerelvény túloldalát körülbelül 6-7 huligán teljes hosszában lefestette. A DeleteElit oldalon felbukkant felvételen jól látszik, hogy a felvétel készítője a sínek közül ugrik fel a peronra, így minden bizonnyal ő volt az egyik elkövető.

A videón az is kivehető, ahogy „Lets go!” vezényszóra mindannyian menekülni kezdenek, futás közben pedig egyikük valami nagy nyomású készülékkel - valószínűleg poroltóval- ismeretlen anyagot fúj a levegőbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.