Baleset

Dopeman balesetet szenvedett - életveszélyes sérült

A baleset Dunakeszin történt, ketten sérültek meg.

2018.04.21 11:46ma.hu

A katasztrófavédelem tájákoztatása szerint két autó karambolozott péntek kora este a dunakeszi Pálya utcában. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, majd megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információik szerint a balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

A Blikk szerint az egyik sérült sofőr Dopeman, aki barátnőjével ült az autójában. A vele karambolozó, ugyancsak megsérült sofőrnek nem volt utasa.

Dopeman testvére, Pityinger Péter elmondta: egy Suzuki 60-as sebességgel oldalba kapta bátyja autóját, aki épphogy csak el tudta rántani az Audi A3-as kormányát, és árokba borult a kocsival. A barátnője megúszta sérülés nélkül, Dopemannek ellenben szétnyílt a térde, és megégett a keze. A Honvédkórházban jelenleg mindkettejükön CT-vizsgálatot hajtanak végre.

A balesetet okozó hölgy nagyon nincs jól, ő komolyabban megsérült. Nem kitzárt, hogy a vétkes sofőr rosszul lett, minden előjel nélkül hajtott át a másik sávba. Egyes hírek szerint a hölgy el is aludhatott a volánnál.

Péter azt is elárulta, hogy Dopemant valósággal üldözi a balszerencse, két héttel ezelőtt egy tégla zuhant rá a Váci utcában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.