Tragédia

Eltemették a Dunába fulladt fiút - az édesanya nem nyugszik

Nem nyugszom, ameddig ki nem derül az igazság - vélekedik a Somogy megyei asszony, Payer Éva, aki pénteken temette el a fiát.

2018.04.21 11:42ma.hu

Molnár Viktor Márió tavaly decemberben tűnt el, holttestét április 9-én találták meg a Dunában.

"A rendőrség szerint megfulladt a fiam. A fiam, aki 10 évesen átúszta a Balatont, mindössze két pihenővel. A fiam, aki a mély vizek ördöge volt – magyarázkodott Éva, végül csak összetörten ismételgette: nem nyugszik addig, amíg ki nem derül az igazság - írta a Blikk.

Fiánál egy gyújtó és egy telefonkábel volt, a telefonja és a pénze viszont nincs meg. Éva ezért is gyanakszik arra, hogy „nem csupán” arról lehetett szó, hogy vízbe fulladt szeretett fia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.