Gyilkosság

VV Fanni-ügy: kiderült az igazság a Fertő-tóban talált testrészekről

A legnagyobb valószínűséggel a darnózseli hentes dobálta bele a feleségét.

2018.04.20 17:33ma.hu

90 százalék, hogy nem VV Fanni holttestének maradványait találták meg - ezt dr. Lichy József, az elhunyt lány édesanyjának ügyvédje közölte.

A Bors megbízható rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, hogy legnagyobb valószínűséggel a darnózseli hentes feleségéé, K. Judité lehetnek a Fertő-tóban megtalált testrészek. Ezt támasztják alá dr. Lichy József, a Novozánszky család ügyvédjének szavai is, aki szerint szinte kizárt, hogy az egykori Való Világ szereplőhöz holttestének maradványaira bukkantak a hatóságok.

„Sikerült beszélnem a rendőrséggel, és elmondták, tegnap kint jártak a helyszínen, hogy személyesen is információt gyűjtsenek arról, Novozánszky Fanni holtteste került-e elő a tóból. A DNS-vizsgálat még nem készült el, de így is 90%-os bizonyossággal tudják, hogy nem az egykori Való Világ-szereplő maradványait találták meg” – mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.