Megölték

Új helyen keresik tovább VV Fanni holttestét

Búvárok és speciális szakemberek kutatják át a Duna egy bizonyos szakaszát.

2018.04.20 09:52ma.hu

Hét eleje óta búvárok és speciális szakemberek kutatják át a Duna egy bizonyos szakaszát, mert valószínűsítik, hogy gyilkosa egy nádas közelében rejtette el Novozánszki Fanni holttestét - tudta meg a Blikk.

A család bizonytalanságban él. Az egykori valóságshow-hős édesanyja még mindig reméli, hogy lánya nem halt meg.

"Nagyon szeretném már, ha tudnék valami biztosat Fannikámról. Én nagyon bízom a nyomozókban, pontosan tudom, hogy mindent megtesznek, hogy kiderüljön, mi történt a lányommal. Addig azonban marad a szívemben a remény, hogy talán él valahol, még ha az eszemmel tudom is, hogy erre már nagyon pici az esély. Ám búcsúztatót vagy megemlékezést addig biztosan nem tartunk, amíg nem tudunk valami kézzelfoghatót" - mondta a lapnak az asszony.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.