Erőszak

Őrizetben a kegyetlen fehérvári lövöldöző

A rendőrök három nap alatt azonosították azt a férfit, aki Székesfehérváron egy légfegyverrel több embert megsebesített.

2018.04.20 08:56ma.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást M. Lászlóval szemben - tájékoztatta a ma.hu-t a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az elkövető a nyomozás adatai szerint 2018. április 16-án kora délután Székesfehérváron, egy Budai úton lévő lakás ablakából lövéseket adott le, melynek következtében több embernek sérülést okozott. A rendőrök a 35 éves dunaharaszti lakost elfogták, valamint a lakóhelyén tartott házkutatás során egy légpuskát, céltávcsövet és lőszereket foglaltak le. A férfit a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.