Gyilkosság

Már biztos: nem VV Fanni holttestét találták meg a Fertő-tónál

Egyelőre rejtély, kinek a teteme került elő.

2018.04.19 13:56ma.hu

"Az előzetes szakértői vizsgálat igazolta, nem a Fanni keresztnevű médiaszemélyiség földi maradványai kerültek elő. A búvárok folytatják a keresést, mert bizonyos testrészek még hiányoznak: mindkét kéz-, és lábfej, továbbá az elhalálozott hölgy egyik lába. Egyelőre rejtély, kinek a teteme került elő" - tájékoztatta Roland Koch, az eisenstadti államügyészség szóvivője a Blikket.

A rendőrök már a DNS-vizsgálat elvégzése előtt is 90%-os bizonyossággal tudták, nem Novozánki Fanni holtteste került elő. "Sem az életkora, sem a tesmagassága nem egyezett" - mondta a lapnak dr. Lichy József, Fanni családjának ügyvédje.

"Bevallom, megkönnyebbültem, amikor az ügyvéd úr közölte, hogy nem Fanni az. Pokoli lett volna szembenézni azzal, hogy a lányom élete így ért véget. Így viszont marad a bizonytalanság, ami lassan teljesen tönkretesz” - nyilatkozta a lány megtört édesanyja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.