Barátja, szólt, hogy ömlik a vér az arcából

Fényes nappal, a buszmegállóban lőttek rá a székesfehérvári lányra

Celina akár meg is vakulhatott volna.

2018.04.18 09:38ma.hu

Fényes nappal, az egyik székesfehérvári buszmegállóban lőttek rá egy fiatal lányra. A lövés az arcát érte, pár centin múlott, akár meg is vakulhatott volna.

Celinának egy barátja szólt, hogy ömlik az arcából a vér. Utólag kiderült, a darabka, amit a szemüveg alkatrészének hitt, valójában egy lőszer volt. A fiatal lány ereiben megfagyott a vér, mikor felfogta, valaki rálőtt - írja a Blikk.

A lány rögtön a közelben lévő kórházba ment, hogy sérüléseit ellássák.

"Hatalmas szerencsém volt, hogy a golyó csak súrolt, nem fúródott az arcomba. Ha egy kicsivel odébb megy, akkor a szememet lőtte volna ki ez az őrült” – mondta el a lapnak a lány, akinek szerencsére csak felületi, hámsérülést okozott a légpuskából származó lövedék.

A kórházi dolgozók tanácsára elment a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A lány arcán lévő sérülés szögéből egyelőre annyit lehet sejteni, hogy a szemközti épület első és a harmadik emelete közötti területről adták le a lövést. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.