Gyilkosság

Felbujtóként gyanúsították meg Gy. Tamást a Fenyő-ügyben

Felbujtóként gyanúsította meg ma a rendőrség Gy. Tamást a húsz évvel ezelőtti Fenyő-gyilkosság ügyében.

2018.04.17 19:23ma.hu

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) 2017. október 31-jén indította újra a nyomozást Fenyő János médiavállalkozó 1998. február 11-én történt meggyilkolása ügyében, előre kitervelten elkövetett emberölés megalapozott gyanújával. A nyomozóiroda munkatársai ennek részeként kedden, a kora délutáni órákban Budapesten elfogtak, majd előállítottak egy férfit - a rendőrség közleménye szerint a 69 éves Gy. Tamás budapesti lakost -, akinek gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Az NNI Gy. Tamást - hasonlóan az ugyanebben az ügyben 2018. március 22-én gyanúsítottként kihallgatott 50 éves P. Tamáshoz - emberölésre való felbujtással gyanúsítja.

Több egybehangzó sajtóértesülés szerint a ma meggyanúsított férfi Gy. Tamás, a Magyar Úszó Szövetség volt vezetője, gyanúsított-társa pedig Portik Tamás milliárdos magyar vállalkozó.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.