Bűnügy

Újabb testrészeket találtak a Fertő-tónál

Az osztrák lapok sem zárják ki, hogy VV Fannié lehet a holttest.

2018.04.17 09:35ma.hu

Múlt pénteken délelőtt a Fertő tó osztrák részén egy torzót találtak. Nem sokkal később a búvárok megtalálták a csonkolt testhez tartozó fejet is. Annyi biztos, hogy a maradványok egy nőhöz tartoznak, a fogait jelenleg is egy bécsi kórházban vizsgálják. A szakértői vélemények szerint a test több hónapja a vízben volt.

Most újabb testrészek kerültek elő. Találtak két kart kézfej nélkül, valamint egy lábszárat és egy combot, melyek a feltételezések szerint a korábban előkerült torzóhoz tartoznak - mondta el Roland Koch eisenstadti ügyész az OE24.at portálnak.

Már az osztrák lapokban is felmerült, hogy Novozánszki Fanni holttestét találhatták meg. A tavat jelenleg is búvárokkal és nyomkereső kutyákkal kutatják át, valamint DNS-vizsgálatok is folynak.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.