Tűz

Így oltották a szegedi iskola tornatermét - fotók

Tűz ütött ki egy iskolaépület különálló, téglaépítésű tornatermében a szegedi Madách utcában szombat hajnalban, a tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat.

2018.04.14 13:37MTI
MTI/Donka Ferenc

A Szegedről, Kistelekről, Makóról és Ruzsáról érkezett tűzoltók - a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett - előbb körülhatárolták, majd lefeketítették a lángokat.

A hatszáz négyzetméteres épület cserépfedésű tetőszerkezetének nagy része beszakadt. A lángok veszélyeztették az iskolaépületet, illetve a szomszédos lakóházat, de a tűz nem terjedt át. A tűzoltók folytatják a munkát - áll a katasztrófavédelem reggeli közleményében.

MTI/Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.