Csellengők

Találtak egy kisfiút a rendőrök, akiről még nem is tudták a szülei, hogy elveszett

A kisfiú eltűnését szülei még nem is jelentették, mikor a rendőrök már megtalálták.

2018.04.13 21:12ma.hu
hirdetés

2018. április 13-án a kora esti órákban Szekszárdon, a Búzavirág utca és a Halasi Andor utca környékén járőrszolgálatot ellátó Kovács László Péter r. ftőrm. és Cselik Attila r. ftzls. arra lett figyelmes, hogy egy 5 év körüli kisfiú egyedül, tanácstalanul sétál az utcán.

A gyermek csak keresztnevét tudta megmondani, így a rendőrök a szolgálatirányító - Nyirati Szilárd r. hadnagy - közreműködésével megkezdték a kisfiú szüleinek felkutatását. A gyermeket pedig a Szekszárdi Rendőrkapitányságra vitték.

Nem sokkal később tettek bejelentést a rendőrségen az eltűnés miatt a kisfiú szülei, akiknek a rendőrök átadták a gyermeket - tájékoztatta a ma.hu-t a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.