Rendőrség

Rejtélyes bűntettnél helyszíneltek Szombathelyen

Teljes védőfelszerelésben rögzítették a nyomokat.

2018.04.11 11:03ma.hu
hirdetés

Órákon át helyszíneltek a rendőrök kedd este egy szombathelyi hipermarket parkolójában álló Opelnél - írja a Bors. A több helyen sérült autó minden oldalán rögzítették a nyomokat. A lap szerint a kocsi már egy ideje ott állhatott, az utánfutón a raklapok alatt föld látszott. A helyszínelés alatt a parkoló egy része le volt zárva.

A bűnügyi technikusok teljes védőfelszerelésben rögzítették a nyomokat, amit kiemelt bűncselekményeknél szoktak felvenni. Például gyilkosság esetén, vagy vegyvédelmi okokból. A rendőrség nem nyilatkozik arról, milyen bűncselekmény állhat a háttérben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.