Közlekedés

Füst volt a 2-es metróban, leállt a fél vonal

A Széll Kálmán téri állomásra nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók.

2018.04.10 20:14ma.hu

Enyhe füstszag miatt riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat kedden este a 2-es metró Széll Kálmán téri megállójához. Az egységek a helyszínen megállapították, hogy a szigetelés izzik a peron alatt néhány négyzetméteren – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

A tűzoltók lokalizálták az izzás helyét és a füstölés megszüntetésén dolgoznak. Az utasok az állomást elhagyták, az eset során senki sem sérült meg.

A Budapesti Közlekedési Központ közlése szerint a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között a metró helyett pótlóbuszok viszik az utasokat.

Újra teljes vonalán jár a 2-es metró

Újra teljes vonalán jár a 2-es metró, amely korábban a Déli pályaudvar és a Deák Ferenc tér között nem közlekedett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ kedd este a Facebook-oldalán.

A szakaszon egy ideig pótlóbuszok vitték az utasokat.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta azt MTI-t, hogy a Széll Kálmán téri metróállomáson a peron alatt néhány négyzetméteren enyhén füstölt a szigetelés.

A tűzoltók feltárták az izzás helyét, majd megszüntették az izzást. Senki sem sérült meg - közölte később a katasztrófavédelem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.