Gyász

Megdöbbentő dolgot üzent a börtönből VV Fanni feltételezett gyilkosa

A férfi olyat üzent a cellájából, hogy már biztossá vált, nem él a lány.

2018.04.06 07:29ma.hu

Megszólalt a Borsnak a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László, aki most először nyilatkozott az ügyben. Azt állítja: bűnt követett el, amiért vállalja a felelősséget, de nem ölte meg a lányt. A gyanúsított elismerte a nyomozóknak, hogy a videón ő látható, de a gyilkosságot tagadja.

"Bűnt követtem el, és vállalom a felelősséget a személyi szabadság megsértése miatt, de senkit sem öltem meg" - fogalmazott a férfi, és hozzátette: "Szeretném, ha minél előbb lezárnák az ügyet. Kapjam meg az elkövetett, hangsúlyozom, az "elkövetett" bűnömért - azaz hogy elvittem A-ból B-be egy ájult nőt - a büntetésem, és legyen vége ennek az egésznek!"

B. László annyit még hozzátett: szerinte rossz helyen keresgél a rendőrség, és reméli, hogy mihamarabb megtalálják az igazi gyilkost. A férfit jelenleg a budapesti Venyige utcai börtönben tartják fogva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.