Garázdaság

Őrjöngeni kezdett a szegedi férfi, majd kidobta a hetedikről a tévéjét

A szegedi rendőrök előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki húsvét vasárnap, részegen őrjöngött a lakásán, majd a hetedik emeletről kidobta a tévéjét. A férfinak garázdaság miatt kell felelnie.

2018.04.03 11:18ma.hu
police.hu

A megalapozott gyanú szerint a 36 éves V. Roland április 1-én este lakásában egy családi vita miatt őrjöngeni kezdett, összetörte a bútorokat, majd megfogta a tévét, amit a panelház hetedik emeletéről az utcára dobott - írja a police.hu.

A férfit a Szegedi Rendőrkapitányság rendőrei egy órán belül előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A feltételezett elkövető beismerővallomást tett, elmondta, hogy az ünnepek alatt sokat ivott és a bűncselekmény idején is ittas volt. A férfi mielőtt a tévét az utcára hajította meggyőződött arról, hogy alatta nem tartózkodik senki, hozzátette azt is, hogy tettét nagyon megbánta. Ellene garázdaság vétségének elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.