Baleset

Halálos baleset Hajdúnánáson, ittas volt a sofőr

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

2018.03.31 00:15MTI

Halálos baleset történt péntek este Hajdúnánáson - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Dobó Dénes tájékoztatása szerint egy személygépkocsi vezetője nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott és egy vízelvezető árokba csapódott.

A balesetben a jármű vezetője könnyű, míg utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítása során életét vesztette.

A járművezetőnél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, a járőrök a helyi lakost további mintavételre előállították a hajdúnánási rendőrkapitányságra - jelezte a rendőrségi sajtószóvivő.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.