Vádemelést javasol a rendőrség

Menet közben esett le a busz kereke

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy kazincbarcikai buszsofőrrel szemben, akinek járművéről menet közben leesett az egyik kerék.

2018.03.26 12:28ma.hu
police.hu

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 52 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított tavaly május 14-én Berente és Kazincbarcika között közlekedett egy személyszállító autóbusszal, aminek az egyik kereke Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton leesett. Az abroncs egy kerítésnek ütközve állt meg az árokban - írja a police.hu. Az eset során nem történt személyi sérülés. Az ügyben kirendelt szakértő szerint a jármű elindulása előtt a kerékanyákat nem kellő gondossággal ellenőrizték, így azok menet közben meglazultak.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.