Rendőrség

Nem vette be az unokázós mesét - csalókat buktatott le a csepeli néni

Azzal hívták fel, hogy unokája balesetet szenvedett, és pénzre lenne szüksége...

2018.03.22 10:31ma.hu

A 20 éves budapesti R. Henrik március 20-án késő este hívott fel egy idős nőt azzal, hogy az unokája balesetet szenvedett, és pénzre van szüksége, hogy a kárt rendezze. Az idős asszony elmondta, hogy van otthon spórolt pénze, mire a férfi közölte vele, hogy akkor elmegy a pénzért, csak dobja le neki az erkélyről, hogy azt elvihesse az unokának. Az idős asszonynak gyanús lett a hívás, ezért telefonon értesítette a rendőröket.

A férfi a lakáshoz társaival együtt érkezett, akik egy autóból figyeléssel biztosították a pénz átvételét. A rendőrök a ház előtt elfogták R. Henriket valamint az autóban várakozó 29 éves budapesti F. Józsefet és a 19 éves szintén budapesti L. Miriamot - írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a nőt és a két férfit csalás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.