"Adománygyűjtés"

Halott ikrek képével próbáltak pénzhez jutni a csalók

Két nagybeteg kislány megsegítésére gyűjtötték a pénzt, ám a fotón látható gyerekek már nem élnek.

2018.03.21 09:38ma.hu

Két elhunyt kislány fotójával próbált pénzhez jutni egy csaló banda - írja a Bors. Hétfőn kora délután jelentek meg a legnagyobb közösségi oldalon a felhívások, melyekben ismeretlenek arra biztatták az embereket, hogy segítsenek két nagybeteg gyermeken.

Kiderült azonban, hogy a bűnözők az édesanya képét lopták el, a két kislány, Emese és Rebeka pedig évekkel ezelőtt elhunyt. Mindkettejüknél egy rendkívül súlyos betegség lépett fel. Édesanyjuk, Tordai Englerth Ibolya harmadik gyermeke, Lili sajnos szintén nagyon beteg.

Az édesanya kegyeletsértés miatt feljelentést tett a ceglédi rendőrkapitányságon. A csalókat kitiltották a közösségi oldalról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.