Gyilkosság

Újabb fordulat: Három férfi és egy nő tüntette el VV Fannit?

Egyre zavarosabbnak tűnik a gyanúsított tanúvallomása.

2018.03.20 11:20ma.hu

A vallomás részleteit B. László nagybátyja és volt ügyvédje, dr. Brodmann Péter osztotta meg a Borssal.

B. László a rendőröknek azt állítja, Novozánszki Fanni maga hívta oda őt a lakásába, ahol egy titokzatos barátnője, B. Erika nyitott ajtót. Ő arra kérte a férfit, hogy az akkor már eszméletlen Fannihoz ne hívjon mentőt, inkább vigye el egy kilométerrel odébb, ahol már várják a lányt. Brodmann szerint szeretett unokaöccsének mindössze ennyi szerepe volt a lány eltűnésében.

Azonban ha B. Lászlónak ennyi szerepe volt, hogyan kerülhetett a véres kötél - rajta Fanni és a saját DNS-ével - a kocsijába?

"Fanni barátnője, aki ajtót nyitott, adta Lászlónak a kötelet. László pedig még aznap, a bérelt kocsiból átrakta azt a saját autójába” – magyarázta Brodmann, aki szerint nem csak a barátnő, de mások is részt vehettek a bűncselekményben.

Dr. Brodmann Péter ügyvéd kizárására a rendőrség nyújtott be kérelmet, hogy a továbbiakban tanúként hallgathassák meg, és DNS-mintát vehessenek tőle, ugyanis a már említett kötélen egy harmadik ember, egy férfi DNS-ét is felfedezték, melyet igyekeznek beazonosítani.

Brodmann a lapnak elmondta, hogy a mai napig nem vettek sejtmintát tőle, kihallgatása is hetek óta függőben van.

Szerinte három férfi és egy nő is szereplő ebben az ügyben. Egész egyszerűen szerinte nincs holttest, mert a lányt külföldre vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.