Baleset

Beállt az M3-as - 3 autó ütközött

Baleset miatt lezárták a sztráda Nyíregyháza felé tartó oldalát, Karácsond közelében. A látótávolság minimális.

2018.03.17 22:25ma.hu

Három személyautó ütközése miatt lezárták az M3-as autópálya Nyíregyháza felé tartó oldalát a 83-as kilométernél, Karácsond közelében - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton.

Lázár Levente elmondta: az eddig tisztázatlan okból történt balesetben hárman megsérültek. A helyszínelés idejére az autópálya érintett oldalát teljes szélességében lezárta a rendőrség, kerülni Adács, illetve Nagyfüged irányába tudnak az arra közlekedők - tette hozzá.

Nullára csökkent a látótávolság az M3-ason

Az Időkép stábja Füzesabony közelében tartózkodott a késő este folyamán, jelentésük szerint 20-30 km/h-s sebesség mellett, vészvillogóval haladva sem lehet már érzékelni, hol van az út pereme. A látótávolság kb. 5-10 méter. A forgalom majdnem teljesen megszűnt, egyetlen más keréknyomot sem látni, ha lenne, akkor is azonnal belepné a szakadó hó, mindenki próbál félrehúzódni a legelső lehetőségnél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.