Baleset

Teljes útzár a 42-es főúton - képek a szörnyű balesetről

Két kamion ütközött össze Berettyóújfalu és Mezőpeterd között.

2018.03.12 16:15ma.hu
Fotók: Police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. március 12-én 13 óra 30 perc körül két kamion eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött a 42-es számú főút 46. kilométerszelvényében, Berettyóújfalu és Mezőpeterd között. A balesetben mind a két gépjárművezető megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték - tájékoztatta a ma.hu-t a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben a balesettel érintett útszakaszon, a Biharkeresztes felől érkező személygépkocsikat a 4815-ös számú útra terelték. A Berettyóújfalu felől érkező tehergépkocsikat a rendőrök a 47-es számú főútra irányították, ahonnan továbbközlekedhettek a gyulai közúti határátkelőhely irányába. Az Ártánd Közúti Határátkelőhely felől érkező teherautók terelése nem volt lehetséges.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.