Megölték VV Fannit

VV Fanni-gyilkosság: újabb gyanúsítottat keresnek

Egy másik lehetséges tettest, a gyilkos társát keresik a rendőrök.

2018.03.09 10:39ma.hu

A gyanúsított által vezetett autóban talált véres kötéllel gyilkolhatták meg Novozánszki Fannit. A lány holttestét három hónapja keresik, közben a rendőrség új irányvonalat követ, egy lehetséges tettestárs után nyomoznak.

Mint ismeretes, a gyanúsított B. László ügyvédjét, dr. Brodmann Pétert korábban kizárták az ügyből, a továbbiakban tanúként hallgatják meg.

A rendőrség DNS-mintát vesz a Brodmann-család férfi tagjaitól, ugyanis az autóban, amiben a lány testét szállították, véres kötéldarabot találtak, amin három ember DNS-e volt: Fannié, B. Lászlóé, és még valakié.

Fontos tudni, hogy a kötelet B. László idős nagypapája felismerni vélte.

A Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József  a Borsnak magyarázta el, miért csupán a férfi tagoktól vesznek mintát.

"Negyven darab sejt kell egy DNS kimutatásához, ami meg is van, és már azt is tudjuk, hogy a harmadik, ismeretlen DNS egy férfié, aki nem került még a törvénnyel összeütközésbe” – kezdte. "De vérnyomról a kötélen csak Fanni esetében beszélhetünk, a másik két DNS-t bőrhámból vagy izzadságnyomból nyerték” - magyarázta az ügyvéd, aki szerint ezzel a kötéllel fojthatták meg a lányt.

"Nyilván nem véletlenül vannak rajta feltehetően tenyérből származó bőrhámsejtek és izzadságcseppek. Egy vagy akár több ember dolgozhatott ezzel a kötéllel, amin rajta van Fanni vére” - magyarázta.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.