Baleset

Két kamion összeütközött: brutális dugó az M1-esen

Két kamion ütközött össze az M1-es autópályán a főváros felé, Nagyszentjános közelében pénteken hajnalban. Több kilométeres a torlódás.

2018.03.09 08:33ma.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két kamion az M1-es autópálya 102-es kilométerénél. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett, a belső sávban haladhat a forgalom. A balesetben nem sérült meg senki.

Az Útinform azt írta: a baleset a bőnyi kijárat előtt történt, 4-5 kilométeres a torlódás. Azt ajánlják, aki teheti, a 112-es, győrszentiváni csomóponttól Bőny felé kerüljön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.