Tömeggyilkos

Rémisztő: nem először ölt a rákóczifalvi rém

A 25 éves T. Tamás sorozatgyilkosnak számít.

2018.03.07 08:57ma.hu

A két, egymás mellett lakó idős férfit Rákóczifalván a gyanú szerint agyonverő 25 éves T. Tamás elismert egy harmadik gyilkosságot is - írja a Blikk. A lap szerint így már sorozatgyilkosnak nevezhető a rákóczifalvi férfi.

Első áldozata, V. Géza nyugdíjazása előtt a rendőrség kötelékében dolgozott, és szintén a településen élt, ám halálát ez idáig mindenki balesetnek hitte. Most azonban kiderült, T. Tamás végzett vele, ezt hétfőn vallotta be a rendőröknek.

Sok dolog tisztázatlan még, annyit azonban megerősíthetek, hogy védencem elismert egy harmadik cselekményt - mondta dr. Mezei János, a sorozatgyilkos védőügyvédje a lapnak.

V. Géza holttestét szintúgy, mint a későbbi áldozatokét, a házában hagyta gyilkosa. A helyiek azt mondják, azt hitték, leesett a padlásról, és a nyakát törte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.