Tragédia

VV Fanni-gyilkosság: titokzatos férfi után nyomoznak?

Fanni egyik kuncsaftja után kutatnak, aki nem azonos a feltételezett gyilkossal.

2018.03.05 08:49ma.hu

Újra kihallgatták a nyomozók VV Fanni egyik legjobb barátnőjét a múlt pénteken – tudta meg a Blikk. A lap szerint a fiatal nőt a valóságshow-szereplő telefonjáról faggatták, pontosabban a készülékben lévő férfiakról.

„A hölgy, akit kihallgattak, valóban az egyik legjobb barátnője volt a lányomnak. Neki volt talán a legjobban rálátása arra, hogy Fanni kikkel barátkozik, kivel milyen viszonyban van. Ő volt velünk a legnehezebb pillanatokban is, amikor a rendőrök helyszíneltek Fanni lakásában, lelkileg támogatott engem és a férjemet, hogy kibírjuk azokat a pokoli órákat” – mondta a Blikknek Fanni édesanyja.

A Blikk úgy tudja, a fiatal nőt leginkább Fanni egyik kuncsaftjáról kérdezték, aki nem azonos a feltételezett gyilkossal. Arról a bizonyos férfiról akartak minél több információt megtudni, akitől a volt valóságshow-szereplő élete utolsó szakaszában nagyon tartott valamiért.

Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el a lakásából, holttestét azóta sem találják. Egy férfit pár nappal később a rendőrség őrizetbe is vett. A jelenleg is rácsok mögött lévő illetőt emberöléssel gyanúsítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.