Rendőrség

Nyitotta a kertkaput, közben egy tolvaj elhajtott a kocsijával

A járőrök fél órán belül elfogták a férfit, aki a sértett figyelmetlenségét kihasználva kocsit lopott.

2018.03.04 10:21ma.hu
police.hu

A 39 éves budapesti K. László március 2-án 19 óra 40 perc körül Budapest XII. kerületében, a Bürök utcában arra lett figyelmes, hogy egy férfi éppen a kapuját akarja kinyitni, és az autóját járó motorral a kapu előtt hagyta.

K. László ezt kihasználta, és elhajtott a kocsival - írja a police.hu. A sértettnek a lopást nem sikerült megakadályozni, ezért hívta a rendőrséget. A környéken lévő járőrök azonnal keresni kezdték az ellopott autót.

A keresés ideje alatt újabb bejelentés érkezett, miszerint a XII. kerületi Határőr úton egy férfi rendszámot próbál lefeszíteni egy autóról. A helyszínre érkező járőrök a kapott címen felismerték a húsz perccel korábban ellopott autót, és K. Lászlót igazoltatni akarták. A férfi ezt látva megpróbált elmenekülni, de a járőrök a helyszíntől nem messze elfogták, majd előállították a XII. kerületi Rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi rendőrkapitányságának nyomozói K. Lászlót lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.