Az épület lakhatatlanná vált

Durva baleset: lakóháznak ütközött egy kamion, többen megsérültek

Megcsúszott és lakóháznak ütközött egy kamion a 61-es úton, a Tolna megyei Kapospulán, az épületben tartózkodó négy ember megsérült.

2018.03.02 11:56MTI

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a ház lakói közül egy embert - még a tűzoltók kiérkezése előtt - a helyszínen lévők mentettek ki a törmelékek alól. A járművet vezető férfit a dombóvári hivatásos tűzoltók szabadították ki a vezetőfülkéből, a mentők mind az öt embert kórházba vitték.

A csurgalékvizet szállító kamion egy villanyoszlopot is kidöntött. A szolgáltató szakemberei áramtalanították az érintett, Rákóczi utcai szakaszt, ezért harminc lakásban szünetel az áramszolgáltatás.

Az épület a baleset miatt lakhatatlanná vált - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.