Tragédia

VV Fanni-gyilkosság: előkerült egy véres kötél

Három ember DNS-e is rajta volt azon a kötélen, amit VV Fanni elrablójának autójában találtak.

2018.03.01 08:55ma.hu

Három ember DNS-e volt azon a kötélen, amit VV Fanni elrablójának autójában találtak - írja a Blikk. A feltételezett gyilkos, B. László ügyvédjét menesztették védői szerepéből, s tanúként hallgatják ki, valamint DNS-mintát is vesznek tőle.

Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el budapesti albérletéből, ahonnan B. László ájultan vitte el, majd az autójába tette. A gyanúsított ügyvédjét azóta kizárták, és tanúként hallgatják meg.

"DNS-mintát vesznek tőlem, ugyanis találtak az autóban egy vérgyanús kötelet, amin három DNS van. A gyanúsítotté, a sértetté, a harmadik után pedig még nyomoznak" - fogalmazott az ügyvéd.

A nyomozók a szalkszentmártoni bányatavaknál kutatnak jelenleg a holttest után, ahonnan csak pár perc az út a régi dunai kompkikötőhöz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.