Tűzeset

Tűz pusztított Somló Tamás otthonában

A más­fél éve el­hunyt ze­nész­le­genda öz­ve­gye és kis­lá­nya éppen alud­tak, ami­kor óri­ási füst és a foj­to­gató szag árasz­totta el a házat.

2018.02.24 11:59ma.hu

Óriási szerencse, hogy a zenész özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér és közös kislányuk, Lili épségben megúszták a tűzesetet. A történtek sokkos állapotot idéztek elő a fiatalasszonynál.

"Éjszaka tűz volt a házunkban: a bejárati ajtónál kigyulladtak a kukák. Porig égett Tomi oldtimer motorja, csak a váz maradt belőle. Lent állt a földszinten. Hatalmas pánik volt hajnali háromkor, füst és fojtó szag gomolygott mindenhol" - kezdte zaklatottan a Ripost-nak Gyöngyvér, akit rendkívül megviseltek a történtek.

Miután a hatóságok elhárították a veszélyt, és elkezdték felmérni a károkat, akkor szembesült a család azzal, hogy a zenész hagyatékának egyik felbecsülhetetlen darabja megsemmisült.

"Tizenöt tűzoltó és megannyi rendőr vonult ki. Borzasztóan megviselt a tűzeset! Rögtön az jutott eszembe, hogy az ember simán eléghet az otthonában egy ilyen helyzetben. A motor pedig egy pótolhatatlan, felbecsülhetetlen értékű darab volt" - tette hozzá elcsukló hangon az özvegy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.