Ellátás

Rendőrök raktak tüzet és főztek teát egy idős asszonynak, amíg a mentő kiérkezett

A falugondnokkal kifeszítették a ház bejárati ajtaját, majd a belső szobában megtalálták földön fekve az asszonyt.

2018.02.24 07:35ma.hu
Forrás: Police.hu

A rendőrök a mentők kiérkezéséig takarókkal melegítették a bissei nőt, és teát is főztek neki - írja a police.hu.

Önkormányzati dolgozók szóltak a rendőröknek péntek reggel, 9 óra körül, mert egy egyedül élő bissei nő nem adott életjelet magáról, amikor a házához értek, próbáltak bemenni, de az ajtó zárva volt. 

A helyszínre érkező rendőrök a falugondnokkal kifeszítették a ház bejárati ajtaját, majd a belső szobában megtalálták földön fekve az asszonyt. Az asszony magánál volt, de kommunikálni alig tudtak vele, segítségre szorult. Ezután ágyra fektették, és több pokróccal betakarták, majd mentőt hívtak hozzá.

A két rendőr a házban lévő két fatüzelésű kályhába tüzet rakott, a kinti fészerből fát hordtak be, és teát is főztek az asszonynak. A mentők a helyszínen megvizsgálták, majd továbbra kivizsgálásra kórházba szállították a nőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.